reklama 11B

Decathlon.cz přichází s novým typem jezdecké obuvi, perky 500 Fouganza

ikonka

/PR článek/ Sháníte pohodlná perka, která skutečně vydrží? Máme pro vás jeden tip. Není žádným tajemstvím, že jezdecké boty jsou zřejmě tou nejvíc namáhanou částí jezdcovy výstroje. Decathlon přichází s novým modelem jezdeckých perek značky Fouganza.
26.03.2020 09:00  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D

Není se čemu divit, že právě jezdecká obuv je velmi namáhanou součástí výstroje - procházíme s nimi blátem, slámou, mokrou trávou, pískem, a to dá materiálu pěkně zabrat! Kromě dlouhé výdrže musí být samozřejmě taky pohodlné, vždyť kilometry nachozené po stáji a výbězích už nikdo ani nepočítá.
 
Naši francouzští inženýři dali hlavy dohromady, spojili se s odborníky značky Quechua, což je značka Decathlonu, která se zabývá výrobou vybavení na turistiku, a přišli s novým modelem 500.
 
Ten je specifický krásně poddajným materiálem a vylepšeným tvarem podešve, při jehož návrhu jsme se inspirovali turistickými botami, protože ty musejí být pohodlné i při několikahodinových túrách. Materiál je navíc zcela syntetický, takže k očištění stačí jen vlhká houba, a je to! I přesto ale vypadají jako z pravé kůže.
 
Navíc mají ještě jednu výhodu: V kombinaci s chapsy z řady 500 vypadají jako vysoké jezdecké boty, tomu říkáme 2v1!
 
Nezáleží na tom, jestli preferujete perka šněrovací, nebo nazouvací. Dokonce nesejde ani na tom, že by vám více ladila perka hnědá. Na výběr jsou všechny varianty, stačí jen vyzkoušet. Model s tkaničkami nově najdete na každé prodejně Decathlon, která má jezdecké boty v nabídce.
 

Všechny modely lze nakupovat přes náš e-shop v sekci jezdecké obuvi.




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE