reklama 11D

Decathlon.cz nabízí kolekci Duck Green: Do nové sezony v nové barvě

ikonka

/PR článek/ Přivítejte jaro s novou kolekcí značky Fouganza. Ta se pro letošní rok nese ve znamení barvy s neobvyklým názvem kachní zelená. Stejně jako peříčka na kachním krku vypadají i produkty v závislosti na světle více modré nebo zelené.
11.03.2020 09:32  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A

Barvu Duck Green je velmi těžké zachytit správně, závisí na světle. Prostě ji musíte vidět na vlastní oči! Kolekce značky Fouganza v této neobvyklé barvě je plná známých produktů, které si oblíbili jezdci po celém světě. 
 
V přepracované verzi přicházejí opět rajtky s celogripem. Jejich materiál je teď ještě příjemnější a prodyšnější než kdy dřív. Pro příznivce rajtek s neklouzavými koleny je připraven úplně nový model, a ani u něj nechybí praktická kapsa na telefon.
 
Výrazné rajtky se skvěle kombinují se světlejšími svršky, jako je například polo tričko. Celý komplet pro jezdce pak doladí podkolenky nebo rukavice. 
 
Nezapomněli jsme samozřejmě ani na koně, pro ty je připravena podsedlová dečka ve stejné barvě ozdobená detailem erbu.
 
Zaujala vás kachní zelená? Někdo ji nazývá také tealblue, legionářská modrá nebo petrolejová. Na jménu ale až tak nezáleží. My ji milujeme a věříme, že si najde cestu i do vašeho šatníku (a výbavy vašeho koně). 
 

Prohlédněte si celou kolekci Duck green na tomto odkazu.




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE