reklama 11B

Danube Summer Live je minulostí. Poslední kolo vyhrála Nina Pangeršič

ikonka

Letní série Danube Summer Live ve slovenském Šamoríně vyvrcholila pátým kolem v druhé polovině srpna. Do rozeskakování Grand Prix Equistyle postoupilo sedm dvojic, ale jen jedna si dovezla i napodruhé do cíle nulu na bodovém kontě.
24.08.2020 15:22  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Jedinou českou reprezentantkou v rozeskakování Velké ceny v Šamoríně byla Sára Vingrálková, ale ta byla nakonec s Kas-Sinim DC pro dvojí neposlušnost vyloučena. 
 
Hned několik dalších účastníků závěrečné části soutěže opakovaně chybovalo, což ovšem nebyl případ Igora Šulka, který byl již tradičně papírovým favoritem. I tentokrát byl v sedle Gamblera ze všech rozeskakujících se nejrychlejší, ale neubránil se jedné chybě. Ta jej odsunula na třetí řádek výsledkové listiny. 
 
Druhý skončil o sedm sekund pomalejší Rakušan Franz Steinwandtner v sedle JCS Balou, jenž si pro změnu připsal dva trestné body za překročení stanoveného času. 
 
Z vítězství se nakonec radovala Nina Pangeršič s koněm Chamberlain. Jako jediná dokončila s nulovým skóre, když cílovou čáru protnula v čase 48,2 sekundy. 
 
Podrobné výsledky najdete na adrese www.ridersanddreams.sk, kde jsou též informace o dalších plánovaných závodech v Šamoríně. V půlce devátého měsíce se tam uskuteční mistrovství Slovenska v parkurovém skákání, o čtyři týdny později pak Danube Autumn Live. Na konci října zahájí posléze další halová série Winter Masters Series. Do začátku prosince postupně proběhnou čtyři její kola.
 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE