reklama 11B

Anglie i western. Je tu prosincové číslo časopisu Koně a hříbata

ikonka

/PR článek/ Poslední letošní číslo časopisu Koně a hříbata je tady! Těšit se můžete na western, kterému se věnovaný nemalý prostor. Na své si přijdou i příznivci klasického ježdění a mnoho dalšího. Podrobnosti najdete v článku níže.
02.12.2019 07:22  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D

Prosincové číslo vychází vstříc všem westernovým jezdcům, kteří toho v časopise Koně a hříbata měli málo ke čtení! Krom detailního rozebrání westernové licence nové vydání přináší i seriál z westernového světa. První díl se zabývá tématem „Sport nebo hobby – kam za westernem v ČR“. I v tomto čísle je westernu navíc věnována velká část poradny.
 
Shromáždění – téměř mystický stav našeho koně. Všichni o něm mluví, ale ne každý ví, co si pod tím má představit. Po přečtení článku Julie Šverčičové ze sekce V sedle už to bude určitě lepší.
 
Tentokrát nechybí ani seriál Emoce a vnímání koní, který přináší pozitivní a negativní posílení koně. S Martinou Obdržálkovou se podíváme na souhru s koněm a jízdu bez udidla – ve druhé části tohoto miniseriálu se zaměříme už konkrétně na jízdu na bičíkách.
 
Oblíbené rubriky „Starám se o…“ a „Když si srdce vybere samo“ přináší opravdu zajímavé lidi i koně. Jana Zušťáková nám představí své fríské společníky, Michaela Bruštíková anglického plnokrevníka Dobromenta. Společně v harmonii bude ostatně nosné téma časopisu pro následující roky.
 
Čekají nás také jezdecké hry na jízdárně, pamlsky k zavěšení, tandem v extreme trailu, velikost výběhu a spousta dalšího. Prosincové vydání Koní a hříbat si opravdu nenechte ujít!
 

Web Koně a hříbata najdete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE