reklama 11A

CSI Longines Masters v Paříži letos již podesáté

ikonka

Jubilejní desátý ročník zažije jeden z nejvýznamnějších halových mítinků Evropy parkurové Longines Masters v Paříži. Letos proběhne ve dnech 29. listopadu až 2. prosince a bude součástí světoznámého festivalu Salon du Cheval…
21.11.2018 17:45  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
CSI5* Paříž je jedním ze závodů zařazených do seriálu Longines Masters. Vedle francouzské metropole se bude závodit v únoru také v Hong Kongu a v dubnu v New Yorku. Letošní závody v Paříži jsou speciální tím, že se jedná již o desátý ročník. 
 
„Za těch deset let se naše akce stala jedním z pilířů mezinárodního jezdeckého kalendáře. Účastní se jí nejlepší sportovní dvojice světa, nadšenci ocení i show a všechny zážitky, které Longines Masters nabízí“, říká Christophe Ameeuw, zakladatel série.
 
Po celou dobu konání se spolu s Christophem Ameeuwem podílí na organizaci celé akce ředitel Salon du Cheval Jean-Luc Poulain. 
 
„Máme štěstí, že jsme s Christophem v týmu od začátku. Toto partnerství je zásadní, máme stejné ambice, a to ukázat jezdecký sport co největšímu počtu lidí“, vysvětlil Jean-Luc Poulain.
 
Velkým lákadlem bude vystoupení Pierra Fleuryho, artisty, trenéra a akrobata. Ten spolupracuje s pořadatelem také již řadu let. 
 
Letošní ročník ale nebude o nostalgii. Očekává se opět napínavá sportovní podívaná, které v Paříži odstartuje a bude pokračovat přes Hong Kong do New Yorku. Olympijští, světoví i evropští šampioni jsou pravidelně mezi účastníky. 
 
Parkury bude stavět Frank Rothenberger, připravena bude řada atraktivních soutěží. Například Longines Speed Challenge unikátní kurz, který bude postaven také v dalších dvou kolech. Diváci uvidí skok mohutnosti a mezi vrcholy bude patřit Grand Prix a také klání evropského a amerického týmu v Riders Masters Cupu.
 

Web Longines Masters můžete navštívit ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE