reklama 11B

Paříž hostí TOP skokovou akci Longines Masters

ikonka

Evropské kolo prestižní parkurové série Longines Masters hostí tradičně Paříž. Letošní termín připadl na 1. až 3. prosince a pětihvězdové mezinárodní závody přilákaly, stejně jako každý rok, řadu špičkových světových jezdců.
28.11.2017 15:08  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
V Paříži nebude chybět jezdec číslo 1 světového žebříčku Kent Farrington. Ilustrační foto: FEI / Anthony Trollope
 
Longines Masters je série tří pětihvězdových parkurových mítinků, které se konají na evropském, asijském a americkém kontinentu. V Americe se mítink konal v Los Angeles, v roce 2017 bylo rozhodnuto o jeho přesunutí do New Yorku. Termín amerického kola připadl na duben 2018. Mezitím se bude závodit ještě v únoru v třetím dějišti série, a to v Hong Kongu.
 
Pařížské závody mají svůj termín daný na začátek prosince. Skákat v rámci pěti hvězd se začíná v pátek 1. prosince, Grand Prix s překážkami do 160 cm dotovaná 300 tisíci EUR je na programu v neděli.
 
Úrovni závodů odpovídá také přehled účastníků. Domácí sestava zahrnuje členy olympijského týmu z Ria Kevina Stauta, Rogera-Yvese Bosta, Pénélope Leprevost a Philippa Roziera. Dorazí světová jednička Kent Farrington (USA) dále Maikel van der Vleuten (NED), Lorenzo de Luca (ITA), Eric Lamaze (CAN) či obhájce loňského prvenství v Grand Prix Belgičan Gregory Wathelet.
 

Výsledky můžete sledovat ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE