reklama 11B

Evropa a USA zná jezdce pro Riders Masters Cup

ikonka

V New Yorku se ve dnech 25. – 29. dubna odehraje jedno z kol série Longines Masters. Její součástí je rovněž takzvaný Riders Masters Cup, v kterém měří síly týmy vybrané z řad nejlepších amerických a evropských reprezentantů…
11.04.2018 11:10  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
První kolo mezikontinentální soutěže Riders Master Cupu se odehrálo při prosincovém mítinku Longines Masters v Paříži. Tehdy porazil výběr evropských jezdců zástupce USA. Také v dalším kole v New Yorku se budou snažit Evropané tento trend udržet. 
 
V širší nominaci do družstva, které má čítat pět jezdců včetně jednoho z kategorie U25 tedy do 25 let jsou taková esa jako Harrie Smolders (NED), Kevin Staut (FRA) nebo Peder Fredricson (SWE). Doplní je Patrice Delaveau (FRA), Gregory Wathelet (BEL) či Jerome Guery (BEL). Kapitán evropského celku Guerdat může vybírat z jezdců do 25 let, jimiž jsou Francouz Edward Levy a Belgičan Olivier Philippaerts.
 
Američané však mají také velmi silná želízka v ohni. V jejich nominaci jsou medailisté z OH v Riu McLain Ward a Beezie Madden. Dále jsou v seznamu jezdců Laura Kraut a Lauren Hough a řada dalších zkušených skokanů i nadějných jezdců ve věku do 25 let.
 
Sestavy obou celků budou oznámeny při losování a tiskové konferenci ve čtvrtek 26. dubna. 
 



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE