reklama 11A

Grand Prix v Hong Kongu pro Christiana Ahlmanna

Christian Ahlmann se stal vítězem nedělní Grand Prix, která se konala v Hong Kongu při Longines Masters. Dne 12. února v této zkoušce sedlal koně Caribis. Německou dobrou formu pak potvrdil druhým místem jeho krajan Ludger Beerbaum…
12.02.2017 20:13  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

V Hong Kongu se konala závěrečná skoková soutěž, kterou byla samotná Grand Prix. Do druhého kola se dostalo celkem 12 nejlepších jezdců. Vedle bezchybných to byli dva jezdcijedním bodem za čas a nejrychlejšíjednou chybou, Roger Yves BostFrancie. Závodilo se na parkuru 160 centimetrů vysokém.

O první příčky však svedli boj bezchybní, neboť pět jezdců si udrželo nulu na kontě po obou kolech. Elitní trio bylo složeno z reprezentantů německy mluvících zemí – první totiž skončil Christian Ahlmann s koněm Caribis Z před Ludgerem Beerbaumem s koněm Casello a rakouským jezdcem Maxem Kühnerem s Cornet Kaluou.

Zatímco mezi první a druhou příčkou byl rozdíl v dosaženém času kolem půl vteřiny, o druhém a třetím místě rozhodovaly již jen necelé tři desetiny. Čtvrtý skončil John Whitaker s Ornellaiou, který za Rakušanem zaostal pouhé dvě setiny sekundy. Pátým bezchybným po obou kolech byl  Ital Lorenzo de Luca s koněm Halifax van het Kluizebos.

Kompletní výsledky naleznete ZDE.  




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE