reklama 11B

Grand Slam v New Yorku pro McLain Warda

ikonka

Během nedělního podvečera 29. dubna se v New Yorku uskutečnila závěrečná soutěž mezinárodních závodů té nejvyšší úrovně. Při Longines Masters CSI5* se jezdci představili v Grand Prix, která se jela jako Grand Slam. Nejvíce se dařilo McLain Wardovi…
30.04.2018 17:00  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Zástupce Spojených států amerických McLain Ward sedlal v této soutěži 160 centimetrů vysoké koně jménem Clinta. Byl jedním ze čtrnácti jezdců, kteří se po bezchybném základním kole kvalifikovali do rozeskakování.

V tomto početném startovním poli na trase zkráceného parkuru nakonec šest dvojic zajelo i na podruhé bez trestných bodů. Suverénně nejlepší čas zapsal na své konto právě McLain Ward a díky tomu, že dokončil navíc bezchybně, se mohl radovat z vítězství. Do cíle se jako jediný dostal v čase kratším než je 35 vteřin.

Velice dobrý výkon podal také Peder Fredricson, který se s koněm Hansson WL nakonec radoval z druhé pozice. Tento Švéd zaostal za vítězem zhruba půl vteřiny. O něco menší rozestup v podobě čtyř desetin vteřiny bylo možné vidět mezi druhou a třetí pozicí. Tu nakonec obsadila kanadská dvojice Erynn Ballard a Fantast.

Nejrychlejší čas z jednou chybujících měl Ital Emanuele Gaudiano, avšak jeho čas 36,04 vteřiny by v případě bezchybné jízdy stejně na lepší než čtvrté místo nestačil.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE