reklama 11B

Evropsko-americký souboj v New Yorku pro Evropu

ikonka

Během sobotního odpoledne místního času se 28. dubna v New Yorku konala dvoukolová soutěž evropsko-amerického souboje. Proti sobě nastoupili vždy dva jezdci, každý z jednoho kontinentu, a získávali body. Nakonec se z vítězství radovala Evropa…
29.04.2018 11:30  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

V prvním kole čekal na jezdce parkur s výškou překážek 155 centimetrů a hodnocen byl na čas. Proti sobě se postavilo na start pět dvojic. V tomto kole měla v pěti duelech jasnou převahu Evropa, neboť jezdci Kevin Staut, Harrie Smolders, Olivier Philippaerts, Gregory Wathleet a Peder Fredricson získali na své konto 4 body z pěti možných.

Tento náskok jim nakonec pomohl k tomu, aby si vítězství udrželi. V druhém kole se totiž naopak více dařilo americkým zástupcům, ztrátu se jim však již nepodařilo stáhnout. Na startu se za USA představili McLain Ward, Georgina Bloomberg, Adrienne Sternlicht, Elizabeth Madden a Laura Kraut.

Druhé kolo se jelo na parkuru 145 centimetrů vysokém a případné chyby se přepočítávaly na trestné vteřiny. Tentokrát si jezdci za vítězství v každém duelu připsali na konto 2 body. Zatímco Spojené státy americké tak tentokrát připisovali 6 bodů za tři dílčí vítězství, evropští jezdci přidali na své konto 4 body.

V součtu tak zvítězila Evropa s těsným rozdílem jednoho bodu, když měla v součtu 8 bodů, proti sedmi americkým.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.

 




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE