reklama 11D

Ciarkowska si ve Všeticích váží kolektivu. Plánují zde krosovou dráhu

ikonka

Ve stájích Vladimíra Maláka ve Všeticích sídlí nyní krom Miloslava Příhody také juniorka Eliška Ciarkowska. Prozradila, co vše jí přinesl poslední rok pod vedením Míly a Gabriely Slavíkové, proč nedá na Všetice dopustit a jaké má plány na rok 2021.
24.03.2021 11:30  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

V polovině září 2020 se do jezdeckého areálu ve Všeticích přistěhovala se svými koňmi juniorská reprezentantka všestrannosti Eliška Ciarkowska. Stáje Vladimíra Maláka si nemůže vynachválit. "Je to tu opravdu moc krásné, kromě jízdy na koních se tu provozují i nádherné svatby a spousta jiných zajímavých akcí, bohužel to nyní kvůli covidové pandemii není možné. Výhodou této stáje je především skvělý kolektiv," prozradila Eliška.
 
Ve Všeticích máte aktuálně takovou pěknou komunitu jezdců všestrannosti, je to tak?
 
To ano, jsme tu společně s Miloslavem Příhodou a kamarádkou Sárou Strakošovou. Velkou podporou je samozřejmě i Nikol Šestáková a hlavně moji rodiče. Mimo jiné je zde v plánu i krosová dráha. Je tu drezurní obdélník a pár krosových skoků, ale v tomto ohledu se to tu bude ještě rozvíjet.
 

ČTĚTE TAKÉ: Miloslav Příhoda: Ve Všeticích jsou úžasné terény. Fyzička bude super

 

Trénujete s Mílou?
 
Ano, nyní to bude skoro rok, který mi přinesl mnoho jezdeckých zkušeností. Vděčím za ně hlavně Mílovi a Gábině Slavíkové. 
 
Jaké koně máte nyní v tréninku? Máte nějaké konkrétní plány na rok 2021?
 
Mám letos sedmiletého valacha Odwara, čeká nás druhá společná sezona a nově jsme v lednu zakoupili klisnu Kimu-H od Petra Laciny. Pokud to situace dovolí, chtěli bychom se pokusit splnit kvalifikaci na mistrovství Evropy juniorů ve všestrannosti.
 
Vraťme se zpět k vaší domovské stáji. Jaká je vlastně kapacita místních stájí a celkové zázemí?
 
Je tu celkem 36 boxů, ale mimo jiné je zde možnost venkovního ustájení koní. Přímo v areálu je k dispozici hala a dvě jízdárny, přes kopec máme ještě jednu jízdárnu, kde je právě již zmiňovaný drezurní obdelník a krosové skoky. Skvělým bonusem je kopcovitý terén, který je pro přípravu na všestrannost naprosto dokonalý.
 
Foto se svolením Elišky Ciarkowske



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE