reklama 11D

CHIO Cáchy se odkládá. Trvat na červnu nemá smysl, říká organizátor

ikonka

Nejnovější velkou jezdeckou akcí, která musí ustoupit pandemii Covid-19, je CHIO Cáchy. Němečtí pořadatelé věří, že se jim podaří najít pozdější termín ve druhé polovině roku 2020. Konkrétní datum a podrobnosti budou zveřejněny později.
25.03.2020 14:15  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
Pořadatelé CHIO Cáchy ve středu oznámili, že největší akci jezdecké sezony v Německu posouvají na pozdější datum během roku 2020. Původní termín na začátku června je podle nich vzhledem k současné situaci kolem pandemie onemocnění Covid-19 nereálný.
 
"Trvání na stávajícím datu nedává smysl. Aktuální i budoucí zdraví a bezpečnost všech účastníků závodů mají pro nás nejvyšší prioritu," uvedl v tiskové zprávě Frank Kemperman, předseda představenstva pořádajícího spolku Aachen-Laurensberger Rennverein e. V.
 
"Už delší dobu intenzivně jednáme s FEI, národním svazem FN, úřady i našimi partnery," doplnil obchodní ředitel Michael Mronz, podle kterého je hlavním obsahem rozhovorů vyhodnocení nejlepšího řešení.
 
Jakmile bude stanoven náhradní termín konání, pořadatelé ho obratem zveřejní. Až poté budou informovat o dalších potřebných detailech včetně vstupenek. Kancelář CHIO Cáchy zůstává kvůli pandemii nadále zavřená.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE