reklama 11D

Tragický požár v rakouských stájích. V areálu uhořelo devět koní

ikonka

Jezdecký areál parkurového jezdce Gerfrieda Pucka zachvátil v úterý 24. března tragický požár. S ohněm bojovalo 26 hasičských sborů. Podařilo se jim zachránit patnáct koní, dalších devět však bohužel uhořelo.
25.03.2020 08:18  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12D

 
Stáje rakouského parkurového jezdce Gerfrieda Pucka při úterním požáru zcela vyhořely. S požárem, který byl ohlášen krátce po 14. hodině a dle webu Equestrian Worldwide se rozšířil i do sousedního lesa, bojovalo přes 350 hasičů. Bohužel se jim devět koní zachránit nepodařilo. 
 
Jezdecká stáj Bergmühle v Leibnitzu (Štýrsko) je domovem rodiny Pucků od roku 2012, kdy se vrátil z Holanska. „Vždy jsem se chtěl vrátit do Rakouska. S rodinou Hainzlů a Bergmühlů jsme našli ideální nový domov,“ řekl Gerfried Puck o tomto areálu na svých internetových stránkách. 
 

 
 
 Zdroj: eqwo.net, youtube.com a www.reitstall-bergmuehle.at



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE