reklama 11B

Dění v týdnu: Strzegom cílem militaristů. Češi zastoupení až do CCI4*

ikonka

Víkend na přelomu dubna a května přinese patery zahraniční mezinárodní závody s českou účastí. Parkurová mládež míří do Rakouska. Jezdci všestrannosti se v Polsku představí při CCI až do čtyř hvězd. Mezinárodní mítink proběhne i na domácí půdě.
26.04.2021 16:32  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 

Celkem na trojích mezinárodních závodech v zahraničí se představí ve dnech 29. dubna až 2. května čeští jezdci. Děti, junioři a mladí jezdci zamíří na parkurové CSI do rakouského Lamprechtshausenu. Na soupiskách jsou třeba Anna Held, Oliver Písařík a Adam Písařík, Sofie a Laura Najmanovy, Natálie Soukupová či František Stružinský.
 
V Lieru v Belgii setrvává Valentýna Kuková, jež se tam zúčastní CSI s jednou hvězdou a do polských Boguslawic jede Anežka Novotná na CSIP, tedy závody pro pony.
 
Početná výprava vyráží na CCI do Strzegomi do Polska. Čtyřhvězdovou soutěž CCI absolvují Robert Pokorný s Floor a Jaroslav Abík s Madockem. Češi jsou nahlášení do soutěže CCI3*-S, do které má Miroslav Trunda hned čtyři koně. Dále je přihlášená například Adéla Svobodová nebo Michaela Balounová. České barvy nebudou chybět ani v jednohvězdové a dvouhvězdové úrovni.
 

Výsledky ze Strzegomi jsou TADY

 
Mezinárodní akci zažije i Chuchle Arena Praha. Na chuchelském závodišti začíná ve čtvrtek 29. dubna parkurový mítink CSI. Zájem projevili účastníci z více než dvaceti zemí. Jejich výkony můžete sledovat online na EquiTV. Průběžně budeme přinášet aktuální informace. 
 

Web CSI Praha je ZDE

 
Ilustrační foto: Jezdci.cz



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE