reklama 11D

Čeští reprezentanti slavili vítězství v Opglabbeeku i Wiener Neustadtu

ikonka

Během druhé květnové neděle nasbírali čeští reprezentanti na mezinárodních závodech Opglabbeeku a Wiener Neustadtu hned několik vítězství a cenných umístění. V Gross Viegelnu se v neděli dařilo nejvíce Emmě Augier De Moussac.
12.05.2019 20:59  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Řezníček zakončil třídenní CSI v Opglabbeeku vítězstvím

 

Martin Řezníček si užívá skvělé formy a také poslední den třídenního mezinárodního mítinku v belgickém areálu Sentower Park exceloval. Ve stočtyřicítce obsadil s Chanyou třetí příčku a v jednohvězdové Grand Prix jako jeden z pouhých čtyř bezchybných v rozeskakování v sedle Clintin zvítězil. "Chanya dnes skálala opět skvěle, Coolman ve Velké ceně zrovna tak, jen mě trošku mrzela chyba na trojskoku. Závody zakončila Clintin vítězstvím v malé Grand Prix, čímž potrvdila skvělou formu z tohoto víkendu," shrnul poslední den tohoto výjezdu Řezníček.
 

Články z předchozích dnů najdete na následujících odkazech: PÁTEK, SOBOTA

 

Ve Wiener Neustadtu zaválela juniorka Valentýna Kuková

 

Z českých jezdců byla v neděli ve Wiener Neustadtu vidět nejvíce patnáctiletá Valentýna Kuková. Ve finále Small Tour nejenže zvítězila s třináctiletou Philadelphií, ale zároveň obsadila i druhé místo s desetiletou Spotlight Z. I třetí medailová pozice patřila české reprezentaci - tu vybojoval Miloslav Vítek s klisnu Chicago-Ra. Dařilo se také Alžbětě Vojtkové s valachem Pinky Pay. Ve stočtyřicítce postoupili s čistým kontem do rozeskakování, kde rovněž něchybovali a získali třetí místo. S plným počtem kladných bodů dokončil také Marek Klus se Solidatem ve stupňované obtížnosti do 140 cm na šestém místě.
 

Přečtěte si také články z PÁTKA  a SOBOTY.

 

Emma Augier De Moussac šestá v soutěži pro sedmi a osmileté koně v Gross Viegelnu

 

Závěrečný den CSI4* v německém Gross Viegelnu patřil třem soutěžím na výškách 140 až 160 cm, vyvrcholením celého třídenního klání byla Velká cena, v níž zvítězil německý reprezentant Tobias Meyer v sedle devítiletého valacha Quintair. Velké ceny se účasnili také Ondřej Zvára a Cento Lano, ti dokončili s pěti trestnými body, dále Zuzana Zelinková s Calerim, jejich výsledkem bylo celkem třináct trestných bodů.

 

Součástí nedělního programu byla rovněž soutěž pro sedmi a osmileté koně, které se účastnila Emma Augier De Moussac s Homey. Parkur zajela bezchybně a získala celkové šesté místo.
 

O výjezdu do Gross Viegelnu jsme psali také v PÁTEK a SOBOTU.





reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE