reklama 11D

Další české úspěchy: Řezníček v Opglabbeeku, Žíla ve Wiener Neustadtu

ikonka

Čeští jezdci byli v sobotu 11. května úspěšní nejen v německém Gross Viegelnu, na který jsme se zaměřili v samostatném příspěvku. Na předních příčkách nechyběli ani v rakouském Wiener Neustadtu a v belgickém Opglabbeeku, kde zazářil Martin Řezníček.
11.05.2019 20:19  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 
Radost českým fanouškům udělal Martin Řezníček při CSI1* v belgickém Opglabbeeku během soboty 11. května již v soutěži do 130 centimetrů, v níž s klisnou Clintin obsadil stříbrnou pozici. Od vítězného času jej dělilo jen 41 setin sekundy. 
 
Dvoufázovou stočtyřicítku absolvoval Řezníček s Coolmanem 68, ale v druhé fázi jednou chyboval. Čas byl velmi solidní, ale 4 trestné body jej odsunuly na 29. příčku. V soutěži do 145 centimetrů již se svým výsledkem český reprezentant nebyl. S klisnou Chanya nasbíral celkem 12 trestných bodů.
 
V rakouském Wiener Neustadtu se přes den konaly pouze soutěže pro pěti a šestileté koně. Mezi šestiletými Češi zastoupeni nebyli, zato s pětiletými koňmi se jim dařilo. Zdeněk Žíla vybojoval s Cadillac krásné 5. místo, když dojel bez chyby v čase 33,26 sekundy. Jen o pár desetin vteřiny pomalejší byla se svými dvěma svěřenci Miroslava Šťovíčková. S Royal Horlou Z byla v čase 33,89 šestá a v sedle Jaydena se díky další bezchybné jízdě v čase 33,94 radovala ze 7. pozice. 
 
Na kompletní výsledky z Wiener Neustadtu se můžete podívat TADY, výsledky z Opglabbeeku najdete ZDE.
 

Přečtěte si také, jak se dařilo Čechům v Gross Viegelnu!

 

Foto archiv Martina Řezníčka




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE