reklama 11D

Řezníček z Opglabbeeku: Koně skákali skvěle, ostatně skoro jako pořád

ikonka

Martinu Řezníčkovi se (nejen) letos opravdu daří. Má za sebou první den CSI2* v belgickém Opglabbeeku a hned velmi úspěšný. S devítiletou Chanyou ve stočtyřicítce vyhrál a s o rok starší Clintin se ve stotřicítce umístil na druhé příčce.
10.05.2019 20:05  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
Belgický sportovní areál Sentower Park v Opglabbeeku hostí ve dnech 9. až 12. května mezinárodní jedno a dvouhvězdový skokový mítink. Účastní se ho také Martin Řezníček a směrem ke svým koním nešetří chválou: "Všichni koně dnes skákali skvěle, ostatně vlastně skoro jako pořád."
 
Devítiletá Chanya startovala v pátek v soutěži do stočtyřiceti centimetrů. Jednalo se o kvalifikaci do Velké ceny, nicméně soutěž byla rozdělená do dvou oddělení z důvodu velkého počtu startujících. Chanya byla bezchybná a druhá nejrychlejší z obou oddělení, v tom svém s přehledem o téměř čtyři sekundy zvítězila.
 
Na úrovni CSI1* sedlal Martin v kvalifikaci do jednohvězdové Velké ceny desetiletou klisnu Clintin a také zde mohl být s výkonem svého čtyřnohého svěřence spokojen. Dokončili bezchybně pouze o dvě desetiny sekundy za vítězným Britem Matthew Sampsonem s klisnou Encore.
 
Martin Řezníček vyvezl na tyto závody rovněž devítiletého valacha Carlo Zwei B. "Pro Carla Zwei jsou tyto závody spíše 'odpočinkové'. Dnes odskákal stopětadvacítku bez chyb na překážkách, ale s trestným bodem za čas."
 
Foto archiv Martina Řezníčka
 
 

Kompletní výsledky sledujte na TOMTO ODKAZU.





reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE