reklama 11B

CDI Zakrzów: Potřetí v řadě zvítězila Vášáryová. Vyhrála i Matoušková

ikonka

I v sobotu do třetice zvítězila Johana Vášáryová s Firestonem při CDI v polském Zakrzówě. Tentokrát navíc získala nejlepší hodnocení ze všech dní. Neméně úspěšná byla Tereza Matoušková, která ostatní porazila s valachem Paolo Il Bello.
24.10.2020 19:44  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

V polském Zakrzówě se blíží k závěru mezinárodní CDI. Další úspěchy sbíraly v sobotu 24. října reprezentantky České republiky. 
 
„Mise splněna! I napotřetí se halou rozezněla ta nejkrásnější píseň. Dnes Johanka dostala od rozhodčích neskutečných 79,6 %. Děkujeme moc za důvěru stáji Hapax a za půjčení tohoto neuvěřitelného plemeníka. Jeho charakter, chody a poslušnost by se měly povinně klonovat. Díky všem, kteří nám držíte palce a společně s námi pomáháte dostat českou drezuru do povědomí v zahraničí,“ vzkázala Hana Vášáryová prostřednictvím sociálních sítí.
 
V juniorské kategorii si pro sobotní vítězství dojela Tereza Matoušková. S valachem Polo Il Bello získala 71,059 %. Mezi juniory také startovala Eliška Skřivanová s valachem Farewell, která byla ohodnocena známkou 68,324 %, která ji zařadila na páté místo. 
 
V sobotu byla dále zařazena do programu soutěž „Grand Prix Freestyle“, v níž startovala jedna čeká dvojice. Libuše Mencke s koněm Syrio obdržela hodnocení 72,175 %, což stačilo na šesté místo. 
 
 

Kompletní výsledky naleznete POD TÍMTO ODKAZEM 

Foto: Lukasz Kowalski 




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE