reklama 11B

Vášáryovy zářily v Brně. Vítězem volné Grand Prix je Florian Bacher

ikonka

V neděli 30. srpna vyvrcholily v Brně mezinárodní drezurní závody CDI zařazené do seriálu Světového poháru. Blýskla se Hana Vášáryová, když obsadila třetí místo ve úloze IM-1 kür. Její dcera Johana pak vyhrála dětskou rundu. Grand Prix ovládl Bacher.
30.08.2020 18:59  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 

Hana Vášáryová i její dcera Johana měly v Brně - Panské líše během posledního soutěžního dne důvod ke spokojenosti. Hana Vášáryová si dojela v sedle ryzáka Santos Dumont pro třetí místo v úloze CDI3* Intermediate I Freestyle. Na vítěznou dvojici Remy Bastings a Hennessy z Nizozemí ztrácela přibližně 2,5 %. Páté místo v téže soutěži brala Markéta Vášová, jež si vyjela s Leontýnou 70,435 %, šestá byla Kamila Kotyzová v sedle Lineta.
 
Johana Vášáryová se zúčastnila v Brně dětské rundy a po celou dobu podávala výborné výkony, které završila vítězstvím v nedělní závěrečné úloze. Sedlala hřebce Firestona. Volnou sestavu pro jezdce na pony ovládla Němka Carolina Schultes s Der Clou B, nejlepší českou jízdu předvedla Julie Pásková v sedle Naravina.
 
Závěr juniorské túry ovládla další německá reprezentantka Jana Lang na koni Davy Jones. Šesté místo patřilo nejúspěšnější Češce Tereze Matouškové s Paolo Il Bello. Ve freestylu pro mladé jezdce se rozhodčím líbila nejvíce Holanďanka Maaike Ten Hoor, která sedlala valacha jménem Winder-Don.
 
Vrcholem mítinku byla volná Grand Prix, která se počítá do bodování Světového poháru FEI. Jediným želízkem v ohni v našich barvách byl Michal Košťál s Little Jackem, který se známkou 67,210 obsadil sedmou příčku. Vítězem se stal Rakušan Florian Bacher s oldenburským valachem Fidertraumem. Jejich výsledek měl hodnotu 77,300 %.
 

Výsledky najdete v tomto odkazu

 
Foto: Stanislav Pitela



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE