reklama 11D

Bruynseelsovo vítězství v basilejské GP

ikonka

Čtrnáct jezdců soupeřilo o vítězství v rozeskakování. Z něho vzešel vítězně Belgičan. Z vítězství se v páteční podvečer 11. ledna v jedné z hlavních soutěží mezinárodních závodů CSI5* v Basileji radoval Niels Bruynseels.
12.01.2019 11:54  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

O závěr pátečního dne se postarala skoková Grand Prix, která měla na startu necelou padesátku účastníků. Celkem čtrnáct jich pak prošlo základním kolem 155 centimetrů vysokým bez zaváhání a mezi nimi se rozhodovalo o vítězi v rozeskakování.

Vydařenou jízdu s co nejkratší trasou předvedl belgický zástupce Niels Bruynseels, který odstartoval v základním kole až v poslední čtvrtině startovního pole.

V sedle desetiletého Deluxe van T&L dokončil rozeskakování v čase 36,81 vteřiny a čekal tak na odpověď zbylých startujících. O průběžné vedení ho přitom téměř připravil hned následující jezdec, Marc Houtzager. Tento Holanďan však s dvanáctiletým Sterrehof´s Calimero nakonec ztratil na Bruynseelse čtyři setiny vteřiny a musel se tak spokojit s konečnou druhou příčkou.

Bruynseelsův výkon tak nikdo nedokázal překonat a Belgičan se mohl radovat z vítězství. Třetí pozici obsadil Francouz Philippe Rozier, který startoval v rozeskakování jako úplně první.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE