reklama 11C

Smolders vítězem sobotního vrcholu v Basileji

ikonka

Během soboty 13. ledna se o závěr dalšího závodního dne v Basileji při CSI5* postarala soutěž 150 centimetrů vysoká. V rozeskakování se nejvíce dařilo Harriemu Smoldersovi, nejrychlejší ale nebyl. Ehningovi však zmařila jedna chyba další výhru…
14.01.2018 10:03  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Holanďan Harrie Smoloders si udržel dobrou formu z Mechelenu, kde na konci prosince slavil vítězství v soutěži Světového poháru. I v Basileji totiž nenašel přemožitele. V rozeskakování dokončil s koněm Capital Colnardo v čase 39,03, což mu s bezchybnou jízdou stačilo na prvenství. Na druhé místo tak odsunul domácí Janiku Sprunger s koněm Ninyon i třetího Wernera Muffa, který si připsal vítězství v pátek. Rozestupy mezi touto bezchybnou trojicí byly na rozeskakování poměrně velké., v řádu vteřin.

Suverénně nejrychlejší jízdu v rozeskakování předvedl Marcus Ehning a Pret A Tout, tedy vítězná dvojice ze čtvrtečního závěru. Tentokrát se však dvojice nevyvarovala jednomu shození a s časem 37,38 vteřiny na ni zbyla čtvrtá příčka. Rychlejší než vítěz byl i na páté pozici Francouz Olivier Robert. Podobně jako Ehning však jednou chyboval. Na parkuru se představil s koněm Quenelle du Py.

Závody vyvrcholí nedělní Grand Prix, která začne od 14:15 hodin.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE