reklama 11B

Chudybovo šestnácté místo při sobotní Basileji

ikonka

Slovenský reprezentant Bronislav Chudyba nechyběl na startu ani sobotního programu při mezinárodních skokových závodech CSI ve švýcarské Basileji. Dne 13. ledna se mu nejvíce dařilo s koněm Pokerface, a to v soutěži 145 centimetrů vysoké…
14.01.2018 11:25  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Bronislav Chudyba se tentokrát představil při sobotním programu dvakrát. Nechyběl ani na startu nejvyšší soutěže. Na parkuru 150 centimetrů vysokém se mu však s koněm Quinsy  nevedlo dle představ a jezdec se nakonec rozhodl koně pošetřit do dalších závodů a soutěž nedokončil.

Dobrý a především rychlý výkon však předvedl s koněm Pokerface. Čekala na ně soutěž 145 centimetrů vysoká, kde se chyby přepočítávaly na trestné vteřiny. Slovenská dvojice předvedla velice rychlou jízdu, která by stačila na umístění v elitní desítce. Po připočtení trestných vteřin za chyby se nakonec dostal Bronislav Chudyba i na tak pěkné šestnácté místo.

Slovenského jezdce uvidíme také během nedělního programu. S koněm Zapria nebude chybět na startovní listině nejtěžší soutěže těchto závodů. V Grand Prix s výškou překážek 160 centimetrů odstartuje ze třetí startovní pozice.

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE