reklama 11C

Chudyba v Grand Prix při CSI5* Basilej s chybou

ikonka

Mezinárodní mítink CSI5* ve švýcarské Basileji zakončila v neděli 14. ledna soutěž Grand Prix. V silné konkurenci se na start náročného parkuru vysokého 160 cm postavil slovenský jezdec Bronislav Chudyba, který dokončil s chybou…
14.01.2018 19:23  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Startovní listina zlatého hřebu závodů CSI5* v Basileji čítala celkem pětačtyřicet dvojic. Mezi zvučnými jmény v Grand Prix nechyběl jako jediný zástupce slovenské vlajky Bronislav Chudyba.

Slovenský jezdec dokončil první kolo soutěže s jedinou chybou a jedním trestným bodem za čas. Tento výsledek mu spolu s koněm Zapria stačil na jednadvacátou příčku.

Pouze elitní trojici se podařilo dokončit dvoukolovou soutěž bez zatížení jediného trestného bodu. Domácímu publiku udělaly radost svými výsledky dvě švýcarské dvojice. Zlatou příčku obsadil Švýcar Martin Fuchs v sedle Clooney. Za něj se na místo druhé postavila dvojice ve švýcarských barvách, a to Muff Werner spolu s koněm Daimler. Trojlístek na stupních vítězů uzavřel Simon Delestre, který zde sedlal Chesall Zimequest.

Kompletní výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE