reklama 11C

Amadeus Horse Indoors se odkládá. Do Salzburku až v průběhu ledna 2021

ikonka

Tradiční halový mítink v rakouském Salzburku, který se měl uskutečnit první prosincový víkend, se odkládá. Amadeus Horse Indoors proběhne až v průběhu tří lednových týdnů. Důvodem je čtrnáctidenní lockdown u našich jižních sousedů.
18.11.2020 10:06  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 
Pořadatelé mezinárodních závodů Amadeus Horse Indoors v rakouském Salzburku by mohli uplatnit výjimku a akci uspořádat, přestože se země na dva týdny téměř uzavřela. Rozhodli se však této možnosti nevyužít. 
 
„Sledujeme snahu spolkové země Salcbursko i celého Rakouska zvládnout situaci kolem koronaviru Covid-19 a proto chceme k tomu také přispět. Děti nemají chodit do škol nebo na hřiště a my bychom jezdili na závody? – To nejde dohromady,“ říká Josef Göllner, který je organizátorem Neuro Socks Amadeus Horse Indoors 2020.
 
Po novém roce by celý mítink měl být rozdělen do tří týdnů. Začínat by se mělo mezinárodními drezurními závody kategorie CDI4 * ve dnech 8. až 10. ledna, navázat by měly skokové závody CSI2* Salzburg Indoors od 13. do 17. ledna a vše vyvrcholí ve dnech 21. až 24. ledna parkurovými závody CSI4* a drezurním Světovým pohárem FEI.
 
Pořadatelé stále doufají, že se akce bude moci zúčastnit i veřejnost, a tak jsou vstupenky v on-line prodeji. Pokud vládní nařízení neumožní přítomnost diváků, bude jim vstupné vráceno.
 
Ilustrační foto archiv Jezdci.cz



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE