reklama 11A

Ahlmann v Amsterdamu sesazen z čela žebříčku. World Cup vede Deusser

ikonka

Absence Christiana Ahlmanna na předposledním kvalifikačním kole Světového poháru 2018/2019 v Amsterdamu dala šanci ujmout se vedení žebříčku dalším jezdcům. A tato šance byla využita - konkrétně Danielem Deusserem…
27.01.2019 20:28  |  Autor: Lukáš Klingora  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

V Amsterdamu nevyhrál, i tak je ve vedení

Německý reprezentant Daniel Deusser ještě před předposledním kvalifikačním kolem v Amsterdamu stál až na bronzové příčce žebříčku. To se ale změnilo. Ačkoliv jeho výkon nestačil v nizozemském hlavním městě na zlatou příčku, jeho patnáctibodový příděl za třetí místo na posun v žebříčku stačil, a to hned o dvě příčky.

Tímto krokem tak odsunul svého původně prvního krajana Christianna Ahlmana, který do Amsterdamu nedorazil, i švýcarského reprezentanta Stevea Guerdata, kterému doposud patřilo průběžné stříbro.

 

Dvacítka za vítězství ke Švédům. Půl vteřiny rozhodlo

Do rozeskakování amsterdamského kola se probojovalo čistým výsledkem základního kola soutěže, kde překážky měřily 160 cm, osmička jezdců a hned sedm z nich tento výsledek zopakovalo. Postavit se na stupně vítězů tak mohli jen ti nejrychlejší.

To, že umí pospíchat, dokázal divákům švédský reprezentant Henrik von Eckermann, který v sedle Toveks Mary Lou zaujal zlatou příčku a s více jak půlvteřinovým rozdílem nad druhým Piusem Schwizerem si připsal plný počet dvaceti bodů za vítězství. Druhý umístěný švýcarský jezdec sedlal v náročné zkoušce Cortney Cox. Elitní trojlístek uzavřel již zmíněný Daniel Deusser spolu s Tobago Z.

 

Kompletní výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM





reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE