reklama 11B

Drezurní World Cup v Amsterdamu: Světová elita proti Isabell Werth

ikonka

Poslední lednový víkend slibuje skvělou drezurní podívanou! V Amsterdamu se pojede osmé kolo Světového poháru, na který dorazí evropská elita. Silná domácí špička bude čelit konkurenci nejlepší drezurní dvojici světa Isabell Werth a Weihegold.
22.01.2019 14:45  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
Amsterdam přilákal vynikající konkurenci. Osmý závod Světového poháru začne v pátek 26. ledna úlohou Grand Prix. O den později se dvojice předvedou ve volných sestavách Grand Prix Kür.
 
Soupisce dominuje nejlepší dvojice světa Isabell Werth s klisnou Weihegold z Německa. Ta v Amsterdamu vyhrála už před rokem. Každý z přihlášených sportovců se vedle bodů do žebříčku bude snažit získat její „skalp“. 
 
Mezi nimi i její kolegové, s nimiž v týmových soutěžích hájí pověst německé drezurní školy. Přihlášení jsou Dorothee Schneider se Sammy Davisem, Helen Langehanenberg na Damysem i překvapivý vítěz z Londýna Frederic Wandres na Duke of Britain.
 
Jenže špičkový mítink si na domácí půdě nenechá ujít nizozemská reprezentace v čele s Hansem Peterem Minderhoudem s koněm  Glock’s Dream Boy N.O.P. a Edwardem Galem na Glock’s Zonik N.O.P. Chybět nebude ani Adelinde Cornelissen. Na body může dosáhnout také nejlepší švédský drezurní jezdec Patrik Kittel.
 

Kompletní přehled ze závodů Světového poháru i dalších akcí v drezuře najdete tady

Výsledky z CDI Amsterdam sledujte ZDE

Ilustrační foto: archiv FEI




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE