reklama 11B

Německá radost v Amsterdamu. Werth opět vítězkou.

ikonka

Německá jezdkyně Isabell Werth si na konto připsala další cenné vítězství. V holandském Amsterdamu potvrdila výbornou formu v sobotní kvalifikaci Světového poháru. Nebyla však jedinou úspěšnou Němkou. Němci totiž obsadili nejvyšší tři příčky.
26.01.2019 20:56  |  Autor: Kateřina Návojová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Němce Isabell Werth se opět podařilo odskočit svým soupeřům a s větším náskokem slavit vítězství. S čtrnáctiletou klisnou Weihegold Old si na konto připsala v sobotu 26. ledna celkem 86,810 %. To znamenalo více jak čtyřprocentní náskok na další soupeře.

Naopak pořadí na dalších příčkách vůbec tak jednoznačné nebylo a ke slovu se dostaly desetiny procenta. Nakonec se mohl radovat nejvíce německý tým, neboť právě Němci skončili na prvním, druhém, a i třetím místě.

Za vítězkou Werth si druhé místo zasloužila Dorothee Schneider, která v Amsterdamu při soutěži Světového poháru sedlala jedenáctiletého valacha Sammy Davis Jr. Jejich skóre činilo 82,675 %. Třetí pak skončila s odstupem necelých dvou desetin procenta Helen Langehanenberg. Tato Němka se v úloze Grand Prix Freestyle prezentovala se sedmnáctiletým hřebcem Damsey FRH.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.

Foto: archiv Jezdci.cz




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE