reklama 11D

Zwinger druhý při sobotním CSN Michalowice

ikonka

V polských Michalowicích pokračoval závodní program v sobotu 9. června. Po pátečním vítězství se i tento den české ekipě dařilo. V nejvyšší soutěži Velké rundy si pro pěkné druhé místo dojel český zástupce Jan Zwinger, a to s koněm Corbin…
10.06.2018 09:15  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Nejvyšší soutěž sobotního dne se jela tentokrát jako dvoufázové skákání, a to s výškou překážek 140 centimetrů. Pro pěkné druhé místo si dojel Jan Zwinger s koněm Corbin, když na vítěze ztratil pouze 0,62 vteřiny.

Jan Zwinger byl úspěšný také v sedle šestiletého koně Accelerator, s nímž si v uzavřené soutěži pro mladé koně ve věku šesti let dojel pro pěkné druhé místo. Parkur 125 centimetrů vysoký byl hodnocen na styl.

Na druhé vítězství s koněm Reiky dosáhl Jiří Hruška, který podobně jako v pátek i v sobotu předvedl nejlepší výsledek v rámci pětiletých koní. Česká dvojice získala v sobotu hodnocení 8,5 bodu.

Pěkné druhé místo si pak v sobotu zajistila ještě Martina Lančová a Mariachi, a to v rámci Střední rundy. Na parkuru 130 centimetrů vysokém česká jezdkyně nechybovala a dokončila ve velmi slušném čase.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE