reklama 11D

Klus sedmý v Diamond Tour na CSI Michalowice

ikonka

Česká ekipa se během pátečního dne 20. října poprvé představila v rámci třídenních mezinárodních skokových závodů v polských Michalowicích u Krakowa. V nejtěžší soutěži Diamond Tour si pro pěkné sedmé místo dojel Marek Klus s Cradem von Wichenstein…
20.10.2017 18:21  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Nejnáročnější soutěží pátečního dne byla Diamond Tour při CSI2*. Jednalo se o dvoufázové skákání, přičemž do druhé fáze postoupilo dvanáct jezdců. Mezi nimi i Marek Klus s koněm Crado von Wichenstein. Dvojice předvedla velice rychlou jízdu v rozeskakování, bohužel o druhé místo je připravila jedna chyba. Český jezdec si tak dojel pro pěkné sedmé místo. S koněm Carison dvakrát chyboval, pět trestných bodů si připsal Aleš Opatrný s VDL Fakirem.

Aleš Opatrný byl zároveň nejlepší českou dvojici v předešlé soutěži Gold Tour, když s F-Narcist obsadil po bezchybné jízdě patnácté místo.

V Silver Tour se mezi elitní trojku probojovala výbornou jízdou Vladislava Humplíková. S klisnou Buena Utopia nakonec obsadila po bezchybné první i druhé fázi pěkné třetí místo. Sedmá skončila Sára Vingrálková a Celana Z, a to po jedné chybě v druhé fázi.

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE