reklama 11C

Aleš Opatrný osmý v GP při CSI Michalowice

ikonka

Závody CSI v polských Michalowicích vyvrcholily v neděli 22. října soutěží Grand Prix, kde překážky měřily 145 cm. Z českých jezdců se zde nejvíce dařilo Alešovi Opatrnému, který se po bezchybném výsledku v sedle VDL Fakira postavil na 8. příčku...
22.10.2017 19:51  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

ilustrační foto: David Horváth

V soutěži Grand Prix při CSI2* v Michalowicích, vypsané také jako finále diamantové tůry, se představilo celkem osmatřicet dvojic. Dva čeští jezdci se dokázali bezchybným základním kolem probojovat do rozeskakování této náročné zkoušky. Nulu zopakoval i zde Aleš Opatrný v sedle VDL Fakira, kterému čas stačil na osmou příčku výsledkové listiny. Druhým českým reprezentantem v rozeskakování byl Marek Klus. Ten zde spolu s Cradem Von Wichenstein připsal čtyři trestné body a tímto výsledkem uzavřel elitní desítku.

Stejnému jezdci se dařilo také ve finále Gold Tour na překážkách vysokých 140 cm při CSI2*, kde v konkurenci více jak třiceti koní obsadil v sedle Sabeliuse skvělou stříbrnou příčku. S jednou chybou se zde musel spokojit Aleš Opatrný spolu s Idariem Van Het Netehof.

Do elitní pětky se v rámci finále Silver Tour při CSI1* probojovaly dvě české jezdkyně. Čtvrté místo na parkuru s výškou překážek 135 cm patřilo Vladislavě Humplíkové v sedle koně Buena Utopia. Pro pátou příčku si dojela Sára Vingrálková a Celana Z.

Diana Hrušková byla z českých jezdců nejúspěšnější na parkuru, kde překážky měřily 125 cm. Jezdkyně si v sedle koně Spellbound dojela v soutěži v rámci CSI1* pro sedmou příčku.

Jako jediný v českých barvách odstartoval v soutěži pro mladé koně Aleš Opatrný. Český reprezentant se ve finále určeném šesti- a sedmiletým koním na překážkách vysokých 130/135 cm postavil spolu s Forewer na jedenácté místo.

Kompletní výsledkové listiny naleznete ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE