reklama 11C

Klus vítězem sobotní Gold Tour na CSI Michalowice

ikonka

Česká hymna zněla polským areálem v Michalowicích u Krakowa, když se v náročné soutěži Gold Tour jedoucí se během sobotního dne 21. října radoval z výhry český jezdec Marek Klus. S koněm Sabelius nenašel přemožitele v dvoufázovém skákání …
21.10.2017 17:54  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Na účastníky sobotní Gold Tour čekal parkur s výškou překážek 135 centimetrů. Celkem osmnáct jezdců dokončilo první část parkuru bezchybně a postoupilo do druhé fáze. S ní si suverénně nejrychleji poradil český reprezentant Marek Klus s koněm Sabelius. Dosažený čas 24,09 vteřiny mu vynesl výborné první místo. Druhý umístěný Polák Jaroslaw Skrzyczynski se tentokrát musel spokojit po několika výhrách v předešlých soutěžích s druhou příčkou.

V soutěži Brown Roun při CSI1* na parkuru 120 centimetrů vysokém si dojela po vydařené jízdě pro druhou příčku nadějná jezdkyně Sára Vingrálková, a to s Oscarem des Fotaines. S koněm Kas Sini DC pak skončila taktéž po bezchybné jízdě šestá. Pro třetí místo si pak dojela v náročnější soutěži s výškou překážek 130 centimetrů, kde sedlala klisnu Celana Z. Bezchybný výkon předvedl také Aleš Opatrný s Forewrem v rámci soutěže pro mladé koně. Pomalejší jízda jim přisoudila konečné třinácté místo.

Tento jezdec zároveň společně s Jiřím Hruškou, Kateřinou Zigovou a Markem Klusem odstartuje také v hlavní sobotní soutěži, kterou je parkur jedoucí se v rámci Diamond Tour na parkuru 145 centimetrů. Výsledky se zároveň započítají i do Longines žebříčku.

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE