reklama 11D

Zvára a Zelinková čistě v GP Ebreichsdorf

Při CSI4* Ebreichsdorf se český „A tým" opět velmi dobře prezentoval. V pondělní Grand Prix na parkuru 160 centimetrů vysokém postoupila do rozeskakování nejen Zuzana Zelinková a Caleri II, ale také Ondřej Zvára a Cento Lano...
25.05.2015 22:38  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Ilustrační foto Kateřina Návojová

Celkem 36 jezdců nastoupilo do nejtěžšího parkuru celých závodů, pondělní Grand Prix. Česká republika měla zastoupenípodobě čtyř jezdců – a to kompletního vítězného týmu při CSIO Poháru národůLinzi. Nejlépe se dařilo Ondřeji ZvároviCento Lanem. Ti dokončili jako jediní z našich účastníků bezchybně základní kolo i rozeskakování a radovali se z výborné čtvrté pozice. Do rozeskakování se dostala i Zuzana Zelinková a Caleri II. Těm se sice nepodařilo bezchybné konto udržet i v rozeskakování, ale i po jedné chybě získali krásné šesté místo.

Aleš Opatrný sedlal také svoji aktuální jedničku Acovara. O rozeskakování se bohužel připravil jedním shozenímzákladním kole. Společněrychlým časem dosáhl nakonec na devátou pozici. Emma Augier de Moussac předvedla také dobrý výkon. Připsala si 5 trestných bodů a konečné 20. místo.

Právě Emma Augier de Moussac však získala dobré umístění předešlé dny. V nedělním finále mladých koní (140/145 cm) si dojelaCorindou vd Reesthoeve pro pěkné třetí místo. Soutěž se jela na rozeskakování a ani tam česká dvojice nezaváhala. V pátek si jezdkyně připsala ještě čtvrtou příčkuKanonjou při Gold Tour (145 cm). V neděli se také dařilo Zuzaně ZelinkovéCalerim II, kteří v Gold Tour (155 cm) získali po bezchybné jízdě šesté místo.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE