reklama 11C

Dvojnásobná nedělní výhra Papouška v Magna Racinu

Kamilu Papouškovi se velmi vydařil závěrečný nedělní den při druhém týdnu skokové Spring Tour v Ebreichsdorfu. V areálu Magna Racino dokázal 26. dubna zvítězit ve finále Silver Tour s Bel Cantem Hradiště a přidal prvenství v Platin Tour s Centisimem…
26.04.2015 19:13  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Úspěšná trojice českých jezdců při dekorování Platin Tour. Foto Klára Damborská

Finále soutěže Silver Tour se jelo na parkuru 135 centimetrů vysokém, který byl hodnocen jako dvoufázové skákání. Nejrychleji se do cíle druhé fáze dostala právě česká dvojice Kamil Papoušek a Bel Canto Hradiště, kteří dokončili jako jediníčase pod 26 vteřin.

Podruhé se z české hymny ten den radoval jezdecodpolední soutěži. Ve finále Platin Tour se na parkuru 145 centimetrů vysokém podařilo devíti jezdcům proklouznout do rozeskakování, z čehož tři jména bylaČeské republiky. Nejlépe se jízda vydařila Kamilu PapouškoviCentisimem, kteřísoutěži nenašli přemožitele. Anna Kellnerová s Carpe Diem af Pan dokončila po opět bezchybné jízdě jako čtvrtá. Zuzana Zelinková inkasovalaFilicitou 4 trestné body a konečné osmé místo.

Anna Kellnerová startovala i ve vrcholné soutěži Grand Prix (150 cm), kde předvedla nejlepší výkončeských dvojic. S Bacara de la Ferme Blanche si připsala na konto jedno shození a konečnou 19. pozici. Stejně tak jedno shození měl na kontě Ondřej ZváraCento Lanem a Zuzana ZelinkováCalerim II. O trestný bod více za překročený čas obdržel Jiří Papoušek a Apolo. Větší zatížení trestnými body měl na kontě Aleš OpatrnýBerlinou a soutěž nedokončil Josef KinclCascarem.

Nedělní den přinesl ještě úspěchy v Gold Tour (140 cm), a to Zuzaně Zelinkové s Luka´s Ninjou. Tato dvojice postoupila po bezchybném základním kole do rozeskakování, kde opět nechybovala a dojela si pro pěkné páté místo.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE