reklama 11A

Češi míří do Ebreichsdorfu na začátek Spring Tour

Úvodní část více týdenních závodů v Ebreichsdorfu poutá již od začátku velký zájem. Ve dnech 15. – 19. dubna se v areálu Magna Racino představí hned 10 českých reprezentantů, a to včetně Aleše Opatrného, Anny Kellnerové či Zuzany Zelinkové…
15.04.2015 09:24  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Zuzana Zelinková se představí mimo jiné i s Filicitou. Foto archiv Kateřina Návojová

Zuzana Zelinková se představínejvíce koňmi, neboť vedle soutěží CSI3* také několik svých svěřenců do soutěží pro mladé koně při CSIYH. V rámci těch nejvyšších parkurů bude sedlat nejen Filicitu, Cartagenu W či Kleiner Lorda. Se svojí stájovou jedničkou Caleri II by se měla představitdruhý závodní týden.

 S mnoha koňmi budou závodit i další dva pravidelní reprezentanti na mezinárodních závodech. Aleš Opatrný bude bojovatBerlinou, Curley Sue 39, Quintou a Wladimirem S. Pětici koní představí mladá jezdkyně Anna Kellnerová, která je nahlášenaAtessa B L H, Bacara de la Ferme Blanche, Carpe Diem Af Pan, Kashmir a Landthago.

Dále se závodů zúčastní vítěz Českého skokového poháru Marek Klus, jeho stájový kolega Martin Řezníček a poté i Martin Ohnheiser, Gabriela Hájovská, Josef Kincl a další dva mladí jezdciOndřej Málek a Kateřina Málková.

 

Na stránky pořadatele se dostanete ZDE. Online přenos můžete sledovat TADY




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE