reklama 11D

Zvára závodil i třetí týden v Ebreichsdorfu

Po početné české ekipě zůstal na třetí závodní týden v rámci Spring Tour na mezinárodních závodech v Ebreichsdorfu pouze Ondřej Zvára. Ten se ve dnech 30. dubna – 3. května představil v sedle jiných koní a s Carmen Arcus bojoval o účast v GP...
04.05.2015 23:06  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Ondřej Zvára a Carmen Arcus v nedělní Platin Tour. Foto Kateřina Návojová

Zatímco Cento Lano odpočíval, chtěl se Ondřej Zvára kvalifikovat do nedělní Grand Prix s výškou překážek 155 centimetrů s Carmen Arcus. Proto jezdec muselsobotní soutěži riskovat. Bohužel na náročném parkuru (150 cm) dvojici nevyšel nájezd do trojskoku a jezdec musel najet napodruhé. Nakonec se rozhodl vzdát a v neděli tak závodil ve finále Platin Tour (145 cm). Sobotní kvalifikaci ovládl Rene Tebbel a Zipper z Ukrajiny, zároveň pozdější vítězové nedělní Grand Prix.

Ondřej Zvára s Carmen Arcus zakončil závodyEbreichsdorfu se dvěma chybami, a to na prvním a předposledním skoku. Druhá chyba přišla na dvojskokuzávěru parkuru, který byl složen ze dvou oxerů. Klisna jinak skákala velmi dobře.

Jezdec se představilnižších soutěžíchněkolika dalšími koňmi. Na nejlepší příčku dosáhlChaccolanem v Bronze Tour (120 cm), když sipátek odnesli pěkné třetí místo.  V téže soutěži předvedl dobře i koně Bul Buli B. Na konto si připsali 1 bod za překročený čas a 18. příčku výsledkové listiny. Bezchybně dokončil dvakrátCalvaro Star soutěž Gold Tour (135 cm). Shození přišlo až v závěrečném finále. Do pořadí promluvil ještě Ondřej Zvára s Cardiff Dwerse Hagen, a to pátečním výkonemPlatin Tour (140 cm). Po bezchybné jízděprvní i druhé fázi si česká dvojice dojela pro 12. Pozici.

 

Ondřej Zvára se následující týden představí společnědalšími členy české reprezentace na CSIOLinzi, kde nebudou Češi chybětpátečním Poháru národů. Na výsledky z Magna RacinaEbreichsdorfu se dostanete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE