reklama 11D

Zlatý italský tým v reiningu při ME Cáchy

Soutěž družstev v rámci evropského šampionátu v Cáchách zná další vítěze. V reiningu se v pátek 14. srpna nejvíce dařilo italským zástupcům. Konal se duel mezi loňskými mistry Němci a právě Italy. Ti zvítězili s minimálním náskokem…
14.08.2015 21:37  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Italský tým bojovat ve složení Giovanni Masi de Vargas (Dance Little Spook), Francesco Martinotti (Rambo Bo Sun), Edoardo Bernardelli (AT Andrewood) a Pierluigi Fabbri (Brodway Jaba).  O předních příčkách nakonec rozhodovali pouhé dva body. Itálie měla tentokrát navrch s 658 body a Německo si dojelo pro stříbro. Bronz získali s 644 body Nizozemci.

Úspěšnou cestu za obhajobou začalněmeckém týmu Smokin Mifillena, který získal za svůj výkon 217 bodů. Následující jezdec Stephan Rohde měl však smůlu a nedokončil. Německý tým tak ztratil možnost škrtnout další výsledek a záviselo tak na výkonech dalších dvou jezdců. Na druhé straně se za italský tým jako poslední představil teprve 22letý Giovani Masi de Vargas, který však získal několik evropských medailí mezi juniory a mladými jezdci. Zajel velmi kvalitní jízdu a se svojí výbornou klisnou získal 221,5 bodů. Poslední člen německého týmu nastupovalpoté a musel by získat 224 bodů, aby německý celek zvítězil. To se však dvojici Grischa Ludwig a Shine My Gun nepodařilo. Několikanásobný mistr Německa a mistr Evropytýmech dal do jízdy vše a riskoval. Drobná nejistota při pravém točení však znamenala konečné skóre tohoto jezdce 221,5 bodů a celkové druhé místo týmu.

Kompletní výsledky naleznete ZDE.

Zdroj: www.aachen2015.de




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }