reklama 11C

Zimní pohár ve skocích po Tlumačově beze změn

ikonka

Další kvalifikační kolo Zimního jezdeckého poháru ČJF 2018 ve skocích se konalo v sobotu 3. března v Tlumačově. Odjely se sice pouze Malá túra a Pony túra, ke změně pořadí na první příčce však nedošlo v žádné ze tří kategorií…
05.03.2018 20:43  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

V malé túře se i přes svoji absenci při tlumačovském kole udržel s přehledem na prvním místě Jan Štětina. Ten podal v soutěžích stupně L*  velice dobré výsledky ve třech ze čtyř proběhnutých kol. Jeho zisk 54 bodů mu zajišťuje vedení s náskokem sedmnácti bodů na druhou Denisu Vegrichtovou.

Tento jezdec vede suverénně i Velkou túru, která se však v Tlumačově nakonec nejela, a tak zůstávají body na kontech jezdců stejné.  Lídr Jan Štětina má aktuálně na svém kontě 57 bodů a drží si tak téměř dvacetibodový náskok na své nejbližší soupeře. Právě dvacet bodů přitom získá jezdec za vítězství. Druhá je prozatím Jennie Kaasová před Václavem Studničkou.

Ani v Pony tour nedošlo ke změně na prvním místě v žebříčku, byť se k vedoucí Petře Pařenicové výrazně přiblížila aktuálně třetí Kristýna Kalibánová. Ta si nenechala ujít závody v Tlumačově, kde získala třetí největší bodový příděl, tedy 18 bodů. Na kontě tak má 51 bodů. Tři body ztrácí na druhou Natálii Veberovou a pět pak na vedoucí Petru Pařenicovou.

 

Kompletní žebříčky naleznete ZDE.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE