reklama 11D

ZJP spřežení vede i po čtvrtém kole Petr Vlašic

ikonka

Na jezdce spřežení čekalo během neděle 25. února letos již čtvrté kolo v rámci Zimního jezdeckého poháru ČJF 2018. V Královicích si pro jednu dílčí výhru dojel Petr Vlašic, který navíc i nadále vévodí v žebříčku hned dvěma kategoriím…
26.02.2018 19:15  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Petr Vlašic sice tentokrát na vítězství ve čtyřspřeží nedosáhl, v průběžném bodování mu však stále patří první příčka. Na kontě má nyní 39 bodů. To znamená sedmibodový náskok na Milana Domese, který si při účasti na všech kolech drží aktuálně druhé místo. Elitní trio uzavírá královický vítěz Josef Hrouda, a to s 28 body na kontě.

Kategorie dvojspřeží má stejného lídra, tedy Petra Vlašice. Podobně jako v kategorii čtyřspřeží, i zde má na kontě 39 bodů. Druhý Josef Hrouda však ztrácí 12 bodů na první příčku. Brněnské kolo totiž vynechal a ve zbylých kvalifikačních kolech si vždy připsal 9 bodů za druhou příčku. Třetí je aktuálně Milan Domes, a to s 25 body.

Pouze kategorie jednospřeží má po čtvrtém kvalifikačním kole změnu na první pozici. Po výhře v Královicích se do čela vyhoupl Dominik Brumovský. Aktuálně si drží devítibodový náskok na do té doby vedoucí Michaelu Lesákovou. Ta v Královicích nestartovala a klesla tak na druhou pozici. S 26 body si třetí příčku drží Milan Domes.

Kompletní žebříček včetně dalších informací o tomto seriálu naleznete ZDE.  




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE