reklama 11B

ZJL ve skocích pro zástupce JS Schneider

ikonka

Po boku Zimního jezdeckého poháru ČJF 2018 se letos vyhlašuje také Zimní jezdecká liga. Ve skocích se na první místo po třetím kvalifikačním kole dostal klub JS Schneider, a to především díky Janu Štětinovi, kterému se letos velice daří…
27.02.2018 09:25  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Za klub JS Schneider můžeme pravidelně v rámci letošního seriálu Zimní jezdecký pohár ČJF vídat Jana Štětinu či Adélu Půlpánovou. O bodový zisk se však zasloužil především první zmíněný. V Královicích totiž Jan Štětina připsal při třetím kvalifikačním kole Zimní jezdecké ligy na konto klubu celkem 20 bodů za vítězství v soutěži L* i S*. Díky tomu se dostal subjektu JS Schneider na první příčku v rámci žebříčku, a to celkem s 51 body.

Tři body ztrácí zástupci do té doby vedoucího klubu JK Mělník. Jeho reprezentantům se pravidelně daří i v pony soutěžích, a nejinak tomu bylo nyní. Z pony soutěže si připsali 7 bodů zásluhou Karolíny Prušákové, dalších 9 bodů pak díky Denise Vegrichtové ze soutěže L*. V závěrečné soutěži stupně S* však nikdo z JK Mělník nefiguroval, což je stálo propad na druhou pozici.  

Aktuálně se na třetím místě drží se součtem 27 bodů hned dva subjekty, a to Pegas Děpoltovice a Audit Sulice. Zatímco Jennie Kaasová z Pegasu Děpoltovic sbírá body v sedle velkého koně, za Audit Sulice startuje úspěšně Petra Pařenicová, která připsala body výhradně z pony soutěží.

 

Kompletní žebříček naleznete ZDE.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE