reklama 11B

Štětina ve vedení skokového ZJP po třetím kole

ikonka

Jan Štětina zůstává ve vedení Zimního jezdeckého poháru ČJF 2018, když při poslední kvalifikaci v Královicích, kde se závodilo v sobotu 24. února, nenašel ani v jedné ze dvou túr pro velké koně přemožitele. Upevnil si tak vedoucí pozici v žebříčku…
26.02.2018 15:30  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Pro skokové jezdce jsou připraveny celkem tři túry. Ve Velké i Malé túře má na svém kontě nejvíce bodů plzeňský jezdec Jan Štětina, který si navíc v Královicích do těchto obou túr připsal plný zisk 20 bodů. Zvítězil totiž v soutěži L* i S*. Jeho náskok tak je na zbytek jezdců poměrně značný.

Na druhém místě je ve Velké túře s odstupem devatenácti bodů Jennie Kaasová, která má aktuálně 38 bodů na svém kontě. Jen o tři body méně má nyní třetí Václav Studnička. Oba tito jezdci taktéž nechyběli v Královicích na startu.

V Malé túře je za lídrem Janem Štětinou (54 bodů) na druhé pozici Denisa Vegrichtová (37 bodů) před Jennie Kaasovou (30 bodů).

Nejvíce vyrovnanou kategorií je Pony Tour, když rozdíl mezi první a druhou příčkou je pouze dvoubodový. Ve vedení i po královickém kole zůstává Petra Pařenicová (56 bodů), a to před Natálií Veberovou (54 bodů) a Terezou Peterkovou (40 bodů). Celá elitní trojice zatím nevynechala jediné kvalifikační kolo.

Další skoková část Zimního jezdeckého poháru ČJF 2018 se uskuteční již 3. března v Hradištku u Sadské.

Informace o seriálu i kompletní žebříček naleznete ZDE.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE