reklama 11D

V Pardubicích se poběží Dětská Velká pardubická

Už v sobotu 10. června se na pardubickém závodišti poběží Pohár předsedy Poslanecké sněmovny, pro děti je ale připraven jiný program. Dostihový spolek totiž vyhlašuje oficiální závod Dětská Velká pardubická pro děti od tří let...
05.06.2017 15:14  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C

 
V sobotu 10. června se na pardubickém závodišti poběží Pohár předsedy Poslanecké sněmovny, pro děti je ale připraven jiný program. Dostihový spolek totiž vyhlašuje oficiální závod Dětská Velká pardubická pro děti od tří let, a to pod patronací Východočeské televize V1.
 
Na závodišti jsou letos nově k dětem k dispozici zmenšené překážky z kurzu Velké pardubické, a protože si mezi dětmi (i jejich rodiči) našly velké fanoušky, rozhodl se Dostihový spolek vypsat oficiální závody. Dětskou Velkou pardubickou si děti mohou zaběhnout v rámci doprovodného programu dostihového mítinku v sobotu 10. června. 
 
„Postavili jsme dráhu, která samozřejmě není dlouhá sedm kilometrů jako ta „velká“ Velká pardubická, ale jsou na ní postavené nejznámější překážky, včetně Taxisova příkopu, Irské lavice nebo vodních příkopů. Vítězové jednotlivých kategorií pak budou odměněni v dekorovacím paddocku, tedy na místě, kde své trofeje přebírají žokejové, trenéři a majitelé při dostizích,“ přibližuje závody místopředseda představenstva a výkonný ředitel Dostihového spolku Martin Korba. 
 
Dráha je postavena na travnatém kolbišti v sousedství paddocku. Děti budou závodit ve věkových kategoriích 3 – 6 let, 6 – 9 let a 9 – 12 let. Závod se uskuteční v čase 14 – 16 hod. Oceněno bude vždy pět dětí z každé věkové kategorie. Vítězem se stanou závodníci s nejrychlejším časem. Průběžné výsledky diváci dostihů uvidí i na LED obrazovkách rozmístěných po areálu závodiště. Partnerem soutěže je Východočeská televize V1.
 
Zdroj: tisková zpráva Dostihového spolku 



Štítky: Pardubice
reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE