reklama 11B

Závody spřežení CAIO Mezohegyes s českou účastí

ikonka

V maďarském Mezohegyes se ve dnech 27. dubna až 1. května soutěží v rámci mezinárodní závodů spřežení. Vypsány jsou zkoušky až do úrovně CAIO4*, což je zároveň kvalifikace Světového poháru. Na startu budeme mít dva české zástupce…
26.04.2018 07:55  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

V rámci těchto závodů spřežení se můžeme těšit na mnoho soutěží, které jsou vypsány převážně při CAI2*. Nejnáročnější však bude soutěž čtyřspřeží při CAIO4*, což bude zároveň kvalifikační soutěž Světového poháru. A právě v této kategorii budeme mít na startu také české zastoupení.

Do Maďarska se totiž vydává Jiří Nesvačil, který má nahlášených sedm svých svěřenců. Jsou jimi Apol, Arnie, Carmen 17, Dietward, Furioso XXX-16 SK/Cardas G, Jasmin a Zeta. Druhým českým účastníkem pak bude Radek Nesvačil. I tento český reprezentant přihlásil na závody sedm svých koní. Jmenovitě se jedná o koně Diamant DN, Estilo, Generale Iscana II 5, Quandt, Romke Evoluta X-8, Rudolfo Equileta V-22 a Sacramoso Margina I 42.

Závody začínají v sobotu, kdy se uskuteční první část drezurních zkoušek. Zbytek startujících pak zahájí tyto závody během nedělního dne. Pondělí bude následně vyhrazeno maratonu a o úplný závěr těchto mezinárodních závodů se postará parkur.

 

Další podrobnosti naleznete na webových stránkách ZDE.

Ilustrační foto: Gabriela Pilařová




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE