reklama 11D

O současném využití starokladrubských koní

ikonka

V úterý 17. října se v Císařském hostinci v Kladrubech nad Labem uskuteční přednáška o současném využití starokladrubských koní. O slovo si zde řekne ředitel NH Kladruby nad Labem Ing. Jiří Machek spolu s Jiřím Nesvačilem jun. a Jakubem Hlávkou…
15.10.2017 19:42  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Sál Císařského hostince v Kladrubech nad Labem se v úterý 17. října od 18. hodin otevře další přednášce určené pro odbornou i laickou veřejnost.

Na téma současného využití starokladrubských koní zde promluví ředitel Národního hřebčína v Kladrubech nad Labem Ing. Jiří Machek, který se v prezentovaných zajímavostech zaměří především na dánské královské stáje, kde starokladrubští koně slouží již 20 let.

Využití starokladrubských koní v soutěžích spřežení pak představí Jiří Nesvačil jun., který v současné době drží 13. místo světového žebříčku nejlepších vozatajů čtyřspřeží, spolu se svým kolegou Jakubem Hlávkou, vedoucím chovu v Kladrubech nad Labem. Z jejich úst se návštěvníci dozvědí nejen podrobnosti o zákulisí mistrovství Evropy, které se letos uskutečnilo ve Švédsku.

Řeč přijde také na to, proč jsou starokladrubští koně vhodní pro spřežení, jaké jsou jejich výhody oproti ostatním plemenům a mnohem víc.

Více informací naleznete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE