reklama 11A

Nesvačil jde do roku 2018 jako světová třináctka

ikonka

Výbornou třináctou příčku drží na přelomu roku 2017 a 2018 český reprezentant v čtyřspřeží Jiří Nesvačil junior v žebříčku FEI. Po vydařené sezoně tak do té další vstupuje v pozici jednoho z nejlepších vozatajů světa...
04.01.2018 16:35  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
Český jezdec Jiří Nesvačil junior má za sebou vydařenou sezonu, v níž se blýskl několika skvělými výkony. Tomu odpovídá i jeho pozice na světovém žebříčku FEI. Začátkem lošnkého května byl dokonce na sedmém místě, v TOP se udržel i následující měsíc. Do roku 2018 vstupuje nakonec jako světová třináctka, což je stále místo v absolutní elitě.
 
Ve vedení je Boyd Exell z Austrálie, druhé místo patří Chesterovi Weberovi (USA) a třetí je jeden z členů silné nizozemské reprezentace Koos de Ronde. Za ním je jeho krajan IJsbrand Chardon před pátým Edouardem Simonetem z Belgie. Šestkou je vítěz z CAI-W Nebanice Benjamin Aillaud (FRA), sedmé místo drží Němec Christoph Sandmann a osmý je Jerome Voutaz (SUI). Deváté i desáté místo je beze změn, na těchto pozicích je Glenn Geerts (BEL) respektive Georg von Stein (GER). 
 

Celý žebříček můžete najít ZDE

Foto: Gabriela Pilařová




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE