reklama 11A

Čtyřka Nesvačila jun. vede po drezuře CAI Kladruby

ikonka

Radost domácímu publiku udělal v pátek 20. dubna Jiří Nesvačil jun., který po drezurní zkoušce na CAI v Kladrubech nad Labem vede kategorii čtyřspřeží. Drezuru v rámci pátečního programu absolvovaly další dvě kategorie CAI3*, a to jednospřeží a pony…
20.04.2018 18:55  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Čechům se v rámci pátečního programu mezinárodních vozatajských závodů CAI v Kladrubech nad Labem dařilo především v drezurní zkoušce čtyřspřeží. Nejlepšího výsledku zde totiž dosáhlo právě spřežení v barvách České republiky, a to Jiřího Nesvačilo jun., které pokračuje s penalizací 47,37 bodů. Druhá průběžná příčka patří s penalizací 54,80 bodů polskému reprezentantovi Piotrovi Mazurekovi. Elitní stupně vítězů uzavírá další česká čtyřka, a to Jaroslava Juráně, který inkasoval 64,95 bodů.

Drezuru při CAI3* dvojspřeží pony ovládli němečtí reprezentanti, kteří si rozebrali první tři průběžné pozice výsledkové listiny. S výsledkem 51,09 se ujal vedení Thoma Schuppert. Nejlepší české spřežení v této kategorie je po úvodní zkoušce to Aleše Fialy, které stojí na čtvrté příčce s penalizací 68,79 body.

Třetí kategorií, která absolvovala páteční drezurní zkoušky bylo jednospřeží při CAI3*. Zde se nejvíce dařilo rakouskému spřežení Marisy Rössler, která dojela do cíle s 41,73 trestnými body. Z Čechů se v drezuře této kategorie nejvíce dařilo jednospřeží Jana Exnara, které stojí s 57,13 trestnými body na průběžném 18. místě.

Výsledkové listiny po drezuře najdete v záznamu závodů - viz odkaz níže...

Ilustrační foto: Gabriela Pilařová




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE