reklama 11B

Závěrečný den na CSN Magna Racino opět s výhrou

ikonka

Česká ekipa si na národních závodech v rakouském Ebreichsdorfu, v areálu Magna Racino, vedla výborně i závěrečný den. V neděli 26. listopadu si totiž opět české dvojice připsaly v nižších soutěžích několik výher i prvních dělených míst…
27.11.2017 11:06  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Vítězství se tento den dočkaly hned tři jezdkyně. Do třetice si na těchto závodech dojela pro první příčku Martina Holcová, tentokrát s Elise S. Jednalo se o soutěž 120 centimetrů vysokou, která byla určena pouze pro jezdce R1 a byla hodnocena na čas. Česká jezdkyně předvedla nejrychlejší jízdu celé soutěže. Jen o šest setin vteřiny pomalejší výkon společně s jednou chybou jí pak stačil s Vendy H na třetí pozici. Právě s tou to klisnou zvítězila v pátek i sobotu. Pátý nejlepší výkon podala v neděli Sára Knotková a Very Easy S.

Přemožitele ten den nenašla také velice mladá jezdkyně Laura Najmanová, která se Stardanem dokončila bezchybně a také nejrychleji soutěž 110 centimetrů vysokou, která byla opět otevřena pouze pro jezdce kategorie R1. Tato jezdkyně si pak dojela i pro první dělené místo v soutěži 95 centimetrů vysoké, kde sedlala koně Nord. V této soutěži rozhodovaly pouze trestné body a z dělené první příčky se z české ekipy radoval také Vlastimil Homola s Toscavellou a Dagmar Hrabalová s Chicagem.

První příčku si také připsala Adéla Tichá s Cardou, a to v pony soutěži s výškou překážek 90 centimetrů, která byla hodnocena na styl. Česká jezdkyně získala od rozhodčích 7,5 bodu.

Během neděle se konaly také dvě skokové soutěže pro mladé koně. V té nižší na parkuru 105 centimetrů vysokém rozhodovaly pouze trestné body a dělené první místo získala také jedna česká dvojice, a to Alice Mráziková a Cupcake Girl VH Lindenhof. Soutěž 115 centimetrů vysoká pak byla hodnocena na trestné body a čas. Po jedné chybě si nakonec ještě pro pátou pozici dojel Vladimír Tretera a Cute Girl Vh Lindenhof Z.

Kompletní výsledky naleznete ZDE.

Foto: Lukáš Najman




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE