reklama 11A

Sobotní výhry na CSN v Ebreichsdorfu

ikonka

Početná česká ekipa se představila při národních závodech CSN v rakouském Ebreichsdorfu také v sobotu 25. listopadu. Českým jezdcům se podařilo opět probojovat na přední místa, první příčku si pak odvezla stejně jako v pátek Martina Holcová…
26.11.2017 12:03  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Tato česká jezdkyně navázala na páteční vítězství a v sobotu si ho s klisnou Vendy H zopakovala. Jednalo se o soutěž 115 centimetrů vysokou, která byla určena pro jezdce R1 a o pořadí rozhodoval čas. Dobrou formu pak Martina Holcová podtrhla ještě třetí příčkou s Elise S. šesté místo pak získala Sára Knotková a Very Easy S.

Ve stejně vysoké soutěži pro jezdce R2 a výše se do elitní pětky probojovaly dvě české dvojice. Na třetí pozici skončila Anna Lani Novak s klisnou Lolla a jen o jedno místo níže dokončil Milan Klár a Rapsodie 1. I v této soutěži rozhodoval vedle trestných bodů dosažený čas.

Na parkuru 125 centimetrů vysokém se dobře představila Chantal Nová. Po bezchybném výkonu s koněm Greens Rio Mamore totiž obsadila sedmou pozici. Naopak v nižší soutěži 105 centimetrů vysoké se s koněm Stardano předvedla mladá jezdkyně Laura Najmanová. Té se podařilo absolvovat soutěž bezchybně a dojela si pro pěknou pátou příčku. Licenci pro velké koně má přitom pouze pár dní.

I během sobotního dne rozhodovaly v soutěži pro mladé koně ve věku 5-6 let pouze trestné body a bezchybní jezdci se tak podělili o první příčku. To byl i případ Vladimíra Tretery s koněm Cute Girl Vh Lindenhof Z, kteří na parkuru 115 centimetrů vysokém předvedli bezchybnou jízdu. Stejné hodnocení platilo i pro soutěž 95 centimetrů vysokou, kde dělené první místo získala Nyna Bartoňková a Stresman, stejně jako Vlastimil Homola a Toscavella a Alexandra Janků s Eagle Eye.

Kompletní výsledky naleznete ZDE

Foto: Lukáš Najman




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE