reklama 11B

Listopadové CSN v Magna Racinu od počátku vydařené

ikonka

Od pátečního dne 24. listopadu se v rakouském areálu Magna Racino v Ebreichsdorfu konají národní skokové závody CSN. Účastní se jich početná česká ekipa, která si již během úvodního dne připsala na konto mnoho dobrých výkonů včetně výher…
25.11.2017 11:07  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Na příčku nejvyšší dosáhla během pátečního dne Nyna Bartoňková s koněm Ritanga des Chenes. Jednalo se o stylovou soutěž na parkuru 105 centimetrů vysokém a vítězná dvojice si připsala 8,0 bodů. Pro dělené první místo si den dojela také mladá jezdkyně Laura Najmanová, která startovala s poníkem Nightbeauty T v soutěži 95 centimetrů vysoké. Stejně tak první příčku si po bezchybném výkonu na tomto parkuru připsal i Petr Novák se Sonnym, Adéla Tichá s Cardou a Vlastimil Homola se Zeou Kinskou i druhým svěřencem Toscavellou.

I soutěž pro mladé koně byla hodnocena tento den pouze na trestné body a bezchybnou jízdou si zajistil dělené první místo Vladimír Tretera s letos pětiletou klisnou Cute Girl Vh Lindenhof Z. Jednalo se o soutěž s výškou překážek 115 centimetrů.

Na stejně vysokém parkuru si pak pro první místo dojela v otevřené soutěži Martina Holcová a Vendy H, kterou na dekorování doprovodil opět Vladimír Tretera, tentokrát s koněm Lussi´s Boy. Na stejně vysokém parkuru pro jezdce R2 a výše si zajistil druhou pozici Milan Klár a Rapsodie 1.

V náročnější soutěži 130 centimetrů vysoké se prosadil Martin Vašák, který s koněm Zorm obsadil po bezchybné jízdě pěkné šesté místo. V nejvyšší soutěži dne na parkuru 135 centimetrů jsme neměli českého zástupce. Nicméně třetí nejlepší výkon podala slovenská jezdkyně Monika Štangelová a Cappachio.

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE