reklama 11A

Češi úspěšní při čtvrtečním CSI Magna Racino

V rakouské Ebreichsdorfu je opět živo a na závodech CSI2* nechybí ani mnoho českých dvojic. Během čtvrtečního dne 11. května se Čechům dařilo i v těžších soutěžích, když se v Diamond Tour do elitní desítky dostala Nikola Bieliková a Marek Klus…
11.05.2017 21:15  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Čtvrteční nejvyšší soutěž v rámci Diamond Tour se jela na parkuru 145 centimetrů vysokém. O pořadí v případě rovnosti bodů rozhodoval čas. Nejlepší české umístění se podařilo získat Nikole Bielikové, která s koněm Carthinjo dosáhla na pěkné šesté místo. Jen o příčku níže pak skončil Marek Klus a Carison.

Marek Klus byl zároveň úspěšný i v Platinum Tour, kde vybojoval výbornou třetí pozici. Na parkuru 140 centimetrů vysokém sedlal koně Al Cambero. Dvojice předvedla velmi rychlou jízdu, když na druhou pozici ztratila pouze 4 setiny sekundy.

Do elitní desítky se dále dostal v Silver Tour (130 cm) Ondřej Zvára a Damon, kteří skončili šestí. Úspěšný byl také Kamil Papoušek v sedle pětiletých koních při CSIYH1*. S Chaccamilou dokončil na druhé příčce, s Mister Star vd Zandhoeve pak získal čtvrté místo.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE