reklama 11C

Žílovo nedělní vítězství na CSN Magna Racino

ikonka

Český reprezentant Zdeněk Žíla dosáhl na první příčku i během nedělního dne 5. listopadu. Při národních skokových závodech CSN v rakouském Ebreichsdorfu nenašel opět přemožitele s koněm Loveen Monet, a to na parkuru 130 centimetrů vysokém…
06.11.2017 10:45  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Zdeňku Žílovi se velice dařilo právě v nedělní soutěži 130 centimetrů vysoké, v níž si dojel pro první místo s koněm Loveen Monet a druhou pozici pak obsadil s Limitem. Na šesté místo dosáhla ještě Eliška Hrdá s Chinem.

Českým dvojicím se dařilo také na parkuru s výškou překážek 120 centimetrů. V oddělení jezdců R1 si svým bezchybným výkonem zajistila čtvrté místo Mariana Michlíčková a Cornet´s Boy.  Mezi zkušenějšími jezdci kategorie R2 a vyšší se pak hned dvakrát probojovala do elitní pětice Gabriela Staňová. Třetí skončila s Lotte HS a pátou pozici si zajistila s Lotusem.

V Grand Prix na parkuru 140 centimetrů se naopak českým dvojicím příliš nedařilo. Z tří českých jezdců si nejlépe vedla Eliška Hrdá a Calimero, která tuto nejtěžší zkoušku závodů dokončila s 8 trestnými body na kontě.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE